• Seneste kommentarer

  Hanne Stenner til Borneo
  lillefamilie til Sidste dag ved poolen
  lillefamilie til Sne
  Moderen til Flagermus i dagslys
  Peter til Sne
 • Skriv din emailadresse her, så sender vi en mail når der er nyt.

  Slut dig til de 10, der følger denne blog

Åh, abe

Op kl halv fem, og afsted til lufthavnen og videre til Sandakan. Igen blev vi hentet i lufthavnen og nu kørt til Sepilok Oran Utan (orangutang) Sanctuary. Efter strenge instrukser, så vi en video om arbejdet med orangutanerne, og så gik vi på træbroer ind i junglen. Aberne kendte tydeligvis fodringstiden, så der var en del at se på – tre unge og to med babyer.

En kort bustur senere gik vi ombord på en speedbåd, og sejlede tværs over Sandakan bugten og tre kvarter op ad Kinatabangan River. Der gik ikke længe før guiden spottede de første næseaber, så det føltes som en meget kort tur ind til Abai  Jungle Lodge.

 

Vi spiste frokost og holdt middagshvil, hvorefter vi indtog de mange træbroer i området gennem junglen – her så vi en vild orangutang og en del sommerfugle.

Sidst på eftermiddagen var det tid til en bådtur for at se efter aber. Vi nåede at se både næseaber og langhalede makakker, før det regnede så meget at vi måtte vende om. Aftensmaden blev tidligere end planlagt, for det blev ved med at regne. Efter maden skulle vi ud på endnu en kort bådtur for at se ildfluer – det ligner nærmest blinkende julelys.

Sofie har mødt Fie, som er dansk pige som vi også skal følges med i morgen. Det viste sig at hendes mor er fra Ærøskøbing og gik en klasse over Mette i folkeskolen – så er det en lille verden når man mødes på Borneo.

 

(billeder kommer senere, vi er på en meget dårlig forbindelse)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: